Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Végeredmény Bp. Honvéd - Videoton FC 1-0 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. augusztus 29.

ImageDanilo büntetőből volt eredményes, végül ez a gól döntött a 3 pont sorsáról... (A mérkőzésről részletes beszámoló alább olvasható....)

Tovább...
 
Győzelemmel hangoltunk a bajnoki rajtra Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. augusztus 29.

ImageImmár hagyománynak számít, hogy a bajnoki rajt előtti hét péntekén a felnőtt és juniorcsapatunk közös túra keretében mérkőzik meg egy közeli külföldi élcsapattal. Míg két éve Pozsonyban, tavaly és idén Zágrábban zárta az Alcoa FKC a felkészülést. Ezúttal a felnőttek egygólos győzelmet arattak, a juniorok kétólos vereséget szenvedtek a Lokomotiva ellen.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Jó úton járunk, de van még javítani valónk Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. augusztus 29.

ImageAz Acroni Jesenice ellen megszakadt a Volán előszezoni veretlensége. Lássuk, hogyan értékeli a mérkőzést csapatunk másodedzője.

Tovább...
 
A Fradi után a Honvéd következik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 29.

ImageSorsoltak a labdarúgó Magyar Kupában, mely során az NB III-as labdarúgó-bajnokságban szereplő Aqvital-Publo Csákvár a másodosztályban szereplő Budapest-Honvéd II. együttesével került szembe.

Tovább...
 
Az első vereség: Acroni Jesenice-Sapa Fehérvár AV19: 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 26.

ImageA végig kiélezett mérkőzésen szoros vereséget szenvedett csapatunk a szintén az EBEL-ben szereplő ellenféllel szemben. "Visszavágó" augusztus 30-án Fehérváron.

Tovább...
 
Győzelem a nyitányon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. augusztus 25.

ImageSikerrel kezdte szereplését az Aqvital-Publo Csákvár az NB III-as labdarúgó-bajnokság Bakony-csoportjában. Az első játéknapon a Hévíz látogatott Csákvárra.

Tovább...
 
Ladányi: A Jesenice ellen - augusztus 30-án... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 25.

ImagePorckopás miatt egy hét pihenőt javasolt csapatunk gólerős támadójának, Ladányi Balázsnak dr. Majzik Ernő. „Godó” éppen ezért kihagyta a tegnapi, nitrai összecsapást, s nem léphet pályára csütörtökön, Jesenicében sem.

Tovább...
 
Próbajátékon a korábbi NCAA-kiválóság Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. augusztus 25.

ImageGeary Claxton remekelt a Pennsylvania Egyetemen, majd a Phoenix Suns nyári táborában is megfordult - karrierje egy családi tragédia miatt eddig Európában nem teljesedhetett ki. Most az Albacomphoz jön próbajátékra.

Tovább...
 
HK Nitra-Sapa Fehérvár AV19: 1-2 Nyomtatás E-mail
Írta: Cs. T.   
2011. augusztus 24.

ImageCsapatunk az újabb akadályt is sikerrel vette és továbbra is 100%-os az előszezonban. Ezúttal a szlovák Extraliga meghatározó együttesét, a HK Nitrát sikerült két vállra fektetni, ráadásul idegenben.

Tovább...
 
A Videoton FC elítéli az agresszív szurkolói megnyilvánulást Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC - Kopa Rajmund   
2011. augusztus 23.

ImageKlubunk mindig is büszke volt arra, hogy az ország egyik legjobb szurkolótáborával rendelkezik, amely szívét lelkét kiteszi a mérkőzések alatt, nemegyszer átsegítve a csapatot a nehezebb időszakokon. A Videoton FC a szurkolókat mindig a klub részének tekintette, és igyekezett szoros kapcsolatot tartani a különböző csoportokkal. Klubunk az elmúlt években arra is büszke lehetett, hogy a mérkőzések botrányoktól mentes, családbarát környezetben zajlottak a Sóstói Stadionban, ahova bárki félelmek nélkül látogathatott ki, hogy olyan szép futballünnepekben legyen része, mint amilyen a Pécs elleni szombati találkozó is volt.

Tovább...
 
Kevin Primeau lesz a válogatott szövetségi kapitánya Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. augusztus 23.

ImageA fehérvári jégkorong klubnál zajló szakmai munka elismeréseként is felfoghatjuk, hogy a Sapa Fehérvár AV 19 kanadai trénere, Kevin Primeau foglalja el a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitányi posztját.

Tovább...
 
<< Első < Előző 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 Következő > Utolsó >>

Eredmények 4973 - 4983 / 7421